حقوق و قضا

نگرانی جهانی در مورد اعتیاد به اینترنت

نگرانی جهانی در مورد اعتیاد به اینترنت

حقوق و قضا: خراسان رضوی نتایج جدید نشان میدهد که نوجوانان معتاد به اینترنت گرفتار تغییراتی در مغز می شوند که می تواند منجر به رفتارها و تمایلات اعتیادآور بیشتری شود.


نوجوانانی که با اعتیاد به اینترنت مقابله می کنند با تغییرات قابل توجهی در عملکرد مغز خود مواجه می شوند که می تواند رفتارهای اعتیادآور و چالش های رشدی بیشتری را ایجاد نماید.
نتایج تحقیق اخیر که توسط محققان کالج دانشگاهی لندن انجام شده، تأثیرات عمیق استفاده بیش از اندازه از اینترنت را بر ذهن های جوان، بخصوص افراد بین ۱۰ تا ۱۹ سال، روشن کرده است.
این تحقیق یک دهه طولانی، از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۳، یافته های ۱۲ مقاله را بررسی کرد که به صورت جمعی ۲۳۷ نوجوان را که به صورت رسمی به اعتیاد به اینترنت مبتلا شده بودند، مورد بررسی قرار داد.
اعتیاد به اینترنت بر عملکرد مغز تاثیر می گذارد
اعتیاد به اینترنت که با تمایل غیرقابل کنترل به مشارکت آنلاین باوجود نتایج نامطلوب مشخص می شود، می تواند بهزیستی روانی افراد را مختل و در زندگی اجتماعی، تحصیلی و حرفه ای آنها اختلال ایجاد نماید.
کارشناسان متوجه الگوی افزایش و کاهش فعالیت در شبکه حالت پیش فرض شدند که در هنگام استراحت فعال است. نگران کننده تر، کاهش قابل توجهی در اتصال در شبکه کنترل اجرایی وجود داشت که برای تفکر فعال و تصمیم گیری حیاتی می باشد.
این تغییرات عصبی می تواند به صورت رفتارهای اعتیادآور و کاهش جنبه های مختلف توانایی های شناختی و فیزیکی، ازجمله ظرفیت فکری، هماهنگی، سلامت روانی و رشد کلی ظاهر شود.


نگرانی جهانی در مورد اعتیاد به اینترنت
با افزایش دسترسی به تلفن های هوشمند و لپ تاپ ها، اعتیاد به اینترنت یک مساله رو به رشد در سراسر دنیا است. تنها در بریتانیا، افراد هر هفته به صورت متوسط ​​بیش از ۲۴ ساعت را آنلاین می گذرانند و خیلی از آنها به استفاده الزامی خود از اینترنت اذعان دارند.
علاوه بر این، گزارش آفکام نشان داده است که بیشتر از ۶۰ درصد از ۵۰ میلیون کاربر اینترنت بریتانیا، عادت های آنلاین خویش را بعنوان تاثیر مخربی بر زندگی شخصی شان می دانند که اغلب سبب تاخیر یا نادیده گرفتن مسئولیت ها می شود.
درمان ها امکان دارد مناطق خاصی از مغز را هدف قرار دهند یا شامل روان درمانی و خانواده درمانی برای مقابله با علایم اساسی اعتیاد به اینترنت باشد.
علاوه بر این، آموزش والدین در مورد نشانه های وابستگی دیجیتال می تواند بعنوان اقدام پیشگیرانه حیاتی عمل و به آنها کمک نماید زمان استفاده از صفحه نمایش و رفتارهای تکانشی فرزندانشان را به صورت مؤثرتری مدیریت کنند.
این تحقیق نه تنها تغییرات اساسی مغز ناشی از اعتیاد به اینترنت را روشن می کند، بلکه بر لزوم اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تاثیر آن بر سلامت و رشد نوجوانان تاکید می کند.
اعتیاد به اینترنت در نوجوانان فراتر از تغییرات عملکرد مغز است و می تواند بشدت بر سلامت روان تاثیر بگذارد و منجر به افزایش اضطراب، افسردگی و انزوای اجتماعی شود.
نوجوانان امکان دارد به علت استفاده بیش از اندازه از صفحه نمایش که در عادات مطالعه و تمرکز اختلال ایجاد می کند، عملکرد تحصیلی ضعیفی داشته باشند. این اعتیاد اغلب الگوهای خواب را مختل می کند و سبب خستگی و مشکل در تمرکز در طول روز می شود.
سلامت جسمانی هم با افزایش خطرات چاقی و شرایط مرتبط به علت رفتار بی تحرک می تواند صدمه ببیند. علاوه بر این، استفاده بیش از اندازه از اینترنت می تواند مانع رشد مهارت های اجتماعی ضروری شود و درگیر شدن در تعاملات چهره به چهره را برای نوجوانان دشوارتر می کند.
آزار و اذیت سایبری و قرار گرفتن در معرض محتوای نامناسب هم نگرانی های مهمی هستند که به صورت بالقوه منجر به ناراحتی عاطفی و درک نادرست حقیقت می شوند.
به صورت کلی، اعتیاد به اینترنت می تواند مجموعه ای از اثرات منفی ایجاد نماید که بر رشد و رفاه کامل نوجوان تاثیر می گذارد و احتیاج به اقدامات پیشگیرانه برای اطمینان از استفاده متعادل و سالم از اینترنت دارد.
این تحقیق در مجله PLOS Mental Health انتشار یافته است.
منابع
sciencedaily.com
earth.com




منبع:

1403/03/23
10:36:36
5.0 / ۵
336
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد