دادستان ساوه:
اشتغالزایی و توانمندسازی زندانیان از راهبردهای دستگاه قضائی است
به گزارش حقوق و قضا، مرکزی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه اظهار داشت: ایجاد اشتغال با توانمندسازی و مهارت زندانیان از راهبردهای اصلی دستگاه قضائی است.
محمودرضا سازنده در جریان بازدید فرماندار و تعدادی از مسئولان شهرستان ساوه از مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: توانمندسازی زندانیان و بازگشت آنان به جامعه یکی از سیاست ها و اهداف قوه قضائیه است و با اهمیت ترین راهبرد برای تحقق این مهم ایجاد اشتغال برای افرادی است که با محکومیت های مالی و جرایم غیرعمد در زندان بسر می برند.
وی اضافه کرد: خانواده افرادی که به سبب ارتکاب جرایم غیرعمد یا بدهی های مالی باید مدت زمانی را در زندان سپری کنند، در معرض لطمه های اجتماعی و تنگناهای مالی متاثر از نبود سرپرست قرار دارند و با مهارت آموزی و ایجاد فرصت شغلی می توان علاوه بر کسب درآمد برای زندانیان مشکل معیشت خانواده های آنان را تا حد چشمگیری برطرف کرده و از وقوع لطمه های اجتماعی پیشگیری کرد.
دادستان ساوه اضافه کرد: بر طبق سیاست های دستگاه قضا، سازوکاری فراهم گشته است تا زندانیان رای باز در مجموعه های کارآفرین و اشتغال محور مشغول فعالیت شوند و مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه وابسته به بنیاد تعاون و حرفه آموزی زندانیان کشور همچون مجموعه های موفقی است که توانسته برای زندانیان رای باز و محکومین جرایم غیرعمد و مالی فرصت شغلی توام با مهارت آموزی بوجود آورد.
وی اشاره کرد: حرفه آموزی، توانمندسازی و مهارت آموزی زندانیان در مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه سبب خواهد شد تا زندانیان بعد از طی دوران محکومیت با بازگشت به جامعه به شغل شرافتمندانه ای روی آورند و در پیش گیری از بازگشت مجدد آنان به زندان موثر خواهد بود.
سازنده اضافه کرد: سیاست قوه قضائیه در زندان زدایی برای محکومین جرایم غیرعمد بر این است که زندانیانی که از شرایط لازم برای فعالیت در مجموعه های وابسته به بنیاد تعاون و حرفه آموزی زندانیان برخوردار باشند، از این ظرفیت بهره گیرند تا در آینده برای خود، خانواده و جامعه مفید واقع شوند.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا، مدیر مجتمع کشت و صنعت کوثر حامی ساوه نیز اظهار داشت: مجتمع کشت و صنعت کوثر حامی ساوه یکی از واحدهای بنیاد تعاون زندانیان کشور و دارای حدود ۳۳۰ هکتار اراضی کشاورزی بوده که ۲۴۰ هکتار آن باغات پسته و شامل ارقام اکبری، فندقی، احمد آقایی کله قوچی است.
عباس اصغری مقدم اضافه کرد: در این مجتمع حدود ۲۰ هکتار زمین نیز به کشت محصولات زراعی از قبیل گندم، جو، کلزا، ذرت و نهال پسته اختصاص دارد. همین طور دارای یک هکتار باغ گل محمدی و کارگاه گلابگیری است.
وی با اشاره به این که مجتمع کشت و صنعت حامی کوثر در امر اشتغال و حرفه آموزی مددجویان فعالیت می کند، اظهار داشت: در این مجتمع روزانه بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر مددجو در امر کشاورزی و باغداری فعالیت نموده و برای آنها اشتغال همراه با حرفه آموزی و مهارت آموزی به وجود آمده است.
اصغری مقدم اشاره کرد: عمده فعالیت مجتمع در زمینه باغداری مبتنی بر کشت و تولید محصول پسته است. همین طور تولید نهال پسته، کارگاه بلوک زنی و کشت گلخانه ای از دیگر فعالیت هاست.
معاون فنی و اجرائی مجتمع کشت و صنعت کوثر نیز بیان کرد: این مجتمع در سال ۱۳۸۱ از معاونت خودکفایی سازمان زندانها به بنیاد تعاون تحویل داده شد و هم اکنون به عنوان بزرگترین زندان رای باز استان مرکزی در زمینه اشتغال زایی و مهارت آموزی فعالیت می کند.
علی رحیمی در ادامه اظهار داشت: این مجتمع به عنوان مرکز آموزش فنی و حرفه ای با همکاری اداره فنی و حرفه ای شهرستان ساوه، دوره های آموزش فنی و حرفه ای حوزه کشاورزی در رشته های پسته کاری، پیوند، باغبانی، زراعت کار، هرس کار و دامپروری را برای مددجویان برگزار می نماید تا بعد از یادگیری آموزش های عملی و کسب مهارت لازم بعد از آزادی بتوانند یک شغل آبرومند و پایدار بدست آورند.
وی اضافه کرد: بعد از اتمام دوره های آموزش فنی و حرفه ای، آزمون های تخصصی برگزار و مدرک فنی و حرفه ای برای افراد صادر می شود تا بعد از آزادی بتوانند برای خود فرصت شغلی ایجاد کنند.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب