حقوق و قضا
در جلسه هیات عمومی دیوان عدالت اداری مطرح شد؛

واکنش رئیس دیوان عدالت به مصوبه عدم اعطای پروانه وکالت به قضات

واکنش رئیس دیوان عدالت به مصوبه عدم اعطای پروانه وکالت به قضات

به گزارش حقوق و قضا رئیس دیوان عدالت اداری به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در مورد منع کردن کانون های وکلای دادگستری برای دادن مجوز وکالت به قضات واکنش نشان داد.


به گزارش حقوق و قضا به نقل از مهر، حجت الاسلام حکمتعلی مظفری، در نطق قبل از دستور جلسه هیأت عمومی، ضمن گرامیداشت هفته وحدت و تبریک به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع)، اظهار داشت: وحدت و همبستگی مسلمانان رمز پیروزی در مقابل دشمنان است ازاین رو مسلمانان باید با اتحاد و انسجام تلاش کنند توطئه های دشمنان را خنثی کنند. وی به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در مورد منع کردن کانون های وکلای دادگستری برای دادن مجوز وکالت به قضات اشاره نمود و اظهار داشت: انتظاری که از مجلس شورای اسلامی بعنوان یک نهاد قانون گذار داریم این است که در تصمیمات خود کارشناسی مبتنی بر صدمه شناسی و انجام کار اقناعی را سرلوحه کار خود قرار دهد. مظفری محور همه تصمیمات را قانون دانست و اضافه کرد: اگر رتبه بندی در مورد قانون مداری صورت گیرد قوه قضاییه و مخصوصاً قضات دستگاه قضا، در بالاترین رتبه قانون مداری قرار می گیرند چون که خویش را مدافع قانون می دانند و قلمی که می زنند بر مبنای قانون است و به حرمت قانون و قانون مداری و جایگاه واضعان قانون، برای تصمیمات و جایگاه مجلس شورای اسلامی احترام قائل هستیم. وی ادامه داد: بخشی از قضات بازنشسته که پروانه وکالت دارند، کار نمی کنند و تعداد بسیار محدودی از قضات پس از بازنشستگی کار وکالت انجام می دهند و معلوم نیست کجای کار مشکل داشته است که با پیشنهاد یکی از نمایندگان مبحث بررسی و بدون این که نظر کارشناسی ضمیمه آن باشد مصوب می شود. رئیس دیوان عدالت اداری اعطای پروانه وکالت به قضات را بر مبنای قانون دانست و اضافه کرد: متأسفانه رسانه ها مصوبه اخیر مجلس را رفع تبعیض و رانت تلقی کرده اند که این ادعا با عنایت به قانونی بودن اعطای پروانه مطابقت ندارد و این ادبیات در شأن دستگاه قضایی و قضات نمی باشد. مظفری ضمن اشاره به این که باید تمام ابعاد این قضیه بررسی شود و سهم قضات در وکالت مشخص شود، اظهار داشت: با عنایت به کدام نظر کارشناسی مقرر شده است که یک قاضی پس از سی سال تلاش در حوزه قضاوت برای دریافت پروانه وکالت، باید آزمون داده و کارآموزی انجام دهد و متأسفانه از راه برخی رسانه ها شرایط طوری نشان داده می شود که دستگاه قضایی موافق این مصوبه بوده است. او در آخر ضمن اشاره به این که قوه قضاییه و جامعه قضایی کشور همواره در سنگر قضا پای کار بوده و هیچ سستی و کم کاری در این حوزه نداشته و نخواهد داشت، اظهار داشت: با عنایت به همه نقدهایی که وجود دارد ما تابع قانون هستیم و امیدواریم این مصوبه در شورای نگهبان مورد بررسی عالمانه واقع شود.

1400/07/28
10:17:13
1.7 / ۵
1885
مطلب را می پسندید؟
(1)
(1)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
امیر آملی:
دقیقا برای حفظ و ارزش و مقام قاضی که جایگاه قضاوت و درجه حکم دادن بین دو طرف رو به مدت سی سال دارد اینکه بعد از سی سال بخواهیم خدایی نکرده از رانت و سواستفاده از مقام قبل حرفی به میان باشد ....
فقط کسی که سی سال تلاش کرد و قضاوت عادلانه کردن بین دو نفر نمی‌تواند از نظر اخلاقی و یک انسان پخته تنها به وکالت یک نفر و گوش ندادن به حرف هر دو نفر بخواهد کاری بکند .
بهترین کار برای این عزیزان این است که موسسه و بنیادهای آموزشی بخصوص در بحث خانواده تلاش کنند تا از نابسامانی و وضعیت بد جامعه که بیشتر خانواده ها در ان گرفتارن تلاش کنند و تجربه سی سال تلاش و قضاوت رو برای صلح و سازش بکار گیرند. نه دامن گذاشتن و راه بلد بودن و قانون بلد بودن برای فروپاشی خانواده ها
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد