حقوق و قضا
رئیس مركز وكلای قوه قضائیه اعلام كرد

تربیت وکیل و کارشناس درباب مالکیت معنوی در دستور کار است

تربیت وکیل و کارشناس درباب مالکیت معنوی در دستور کار است

به گزارش حقوق و قضا رییس مرکز وکلای قوه قضائیه اظهار داشت: مرکز وکلای قوه قضائیه در رشته های مختلف، وکیل و کارشناس متخصص تربیت می کند و تربیت وکیل و کارشناس درباب مالکیت معنوی نیز در دستور کار این مرکز قرار دارد.



به گزارش حقوق و قضا به نقل از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، رییس مرکز مالکیت معنوی کشور با رییس مرکز وکلای قوه قضائیه دیدار نمود.

میرطاهری در این دیدار اظهار داشت: خوشبختانه با خط مشی و تاکیدات دکتر خدائیان و با تلاش شبانه روزی کارشناسان مرکز مالکیت معنوی، اظهارنامه هایی که در نوبت رسیدگی قرار داشتند، مورد بررسی واقع گردیده و هم اکنون حدودا رسیدگی ها به روز شده است که با این اقدام توانسته ایم رضایت نسبی مراجعه کنندگان و درخواست کنندگان خدمات را به دست بیاوریم.

رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اشاره کرد: متاسفانه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی مدعی ثبت علایم تجاری از ناآگاهی جامعه سوءاستفاده نموده و با گرفتن مبالغ کلان از متقاضیان ثبت علایم تجاری، موجبات ایجاد مشکلات برای متقاضیان را فراهم می نمایند؛ این در حالیست که اشخاص می توانند شخصا بوسیله سامانه مرکز مالکیت معنوی نسبت به تکمیل و ثبت اظهارنامه خود اقدام نمایند.

وی افزود: از طرف دیگر، با اقدامات صورت گرفته توسط این مرکز، ارتباطات لازم با سیستم مالیاتی کشور برقرار گردیده و مقرر است اشخاصی که مبادرت به ثبت علایم تجاری نموده اند به سازمان امور مالیاتی معرفی تا علائمی که تحت عنوان فعالیت تولیدی به ثبت رسیده و احتکار شده اند، از احتکار بیرون بروند.

میرطاهری بیان داشت: هم اکنون اتصال سیستمی این مرکز با وزارت صمت و سازمان غذا و دارو بمنظور استعلام صحت و اصالت مجوزهای فعالیت متقاضیان ثبت علایم تجاری با هدف کاهش ثبت علامت های غیرواقعی، برقرار می باشد و اتصال سیستمی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مجوزهای حوزه نشر نیز به زودی برقرار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بسیاری افراد خصوصاً برخی صاحبان صنایع و تولیدکنندگان به جهت بی اطلاعی از نحوه ثبت و پیگیری علامت تجاری، گرفتار تبلیغات برخی اشخاص تحت عنوان وکیل یا مؤسسه می گردند، اظهار داشت: متاسفانه ما وکیل رسمی دارای پروانه وکالت که تخصص لازم در زمینه مالکیت معنوی داشته باشد، به اندازه کافی نداریم و پس در گذشته برخی مؤسسات با به کارگیری وکیل مدنی بجای وکیل پایه یک دادگستری، ضمن دریافت هزینه های بالا از متقاضیان ثبت علامت، موجب اتلاف وقت جامعه شریف تولیدکننده و صنعتگر کشور شده و این تصور را در جامعه ایجاد می کردند که مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور، در رسیدگی به پرونده ها تعلل می کند؛ این در حالیست که کارکنان و پرسنل مرکز مالکیت معنوی تمام توان خودرا جهت جلب رضایتمندی مراجعین و تولیدکنندگان به کار می گیرند، بطوری که با تاکیدات و رهنمودهای ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، حدودا ۹۶درصد اظهارنامه ها مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته است. از ین جهت، پیشنهاد می گردد، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، در تربیت وکیل متخصص و متبحر در زمینه مالکیت معنوی با ما همکاری داشته باشد.

رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور با اشاره به نقش آموزش در زمینه مالکیت معنوی اظهار داشت: با گفتگوهایی که با وزارت آموزش و پرورش داشتیم در نظر است موضوع آموزش مالکیت معنوی به دانش آموزان مورد بررسی کارشناسی و اقدام لازم قرار گیرد، تا آینده سازان کشور ضمن آشنایی با فواید اینگونه حقوق، در آینده بتوانند در زمینه صنعت و تولید موفق عمل نمایند.

در ادامه گفتگو، علی بهادری جهرمی ضمن تشکر از پیشنهادات رییس مرکز مالکیت معنوی، اظهار داشت: مرکز وکلای قوه قضائیه در رشته های مختلف، وکیل و کارشناس متخصص تربیت می کند و تربیت وکیل و کارشناس درباب مالکیت معنوی نیز در دستور کار این مرکز قرار دارد.

وی اضافه کرد: وکلای متخصص از تعرفه بالاتری نسبت به سایر وکلا برخوردار خواهند بود و اساسا مردم به وکیل متخصص مراجعه بیشتری دارند.

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه همین طور اظهار داشت: جهت اطلاع رسانی بیشتر به مردم و جامعه حقوقی نشریات مرکز وکلا همچون حامی عدالت در این خصوص فعال خواهند شد.





منبع:

1400/06/23
10:02:20
5.0 / ۵
1132
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد