رئیس سازمان بازرسی كل كشور:
ترك فعل بانك مركزی و بانكهای عامل را تحت نظر داریم
به گزارش حقوق و قضا رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: تعدادی از دستورالعمل های بانک مرکزی که راهگشا است از طرف بانکهای عامل اجرا نمی گردد و ما این مساله را پیگیری خواهیم کرد و همانطور که در دستورالعمل رسیدگی به ترک وظایف و سند تحول قضایی آمده اگر هر دستگاه و مسئولی همچون بانک مرکزی و یا بانکهای عامل به وظیفه خود عمل نکنند، آنرا دنبال می نماییم.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از سارمان بازرسی کل کشور، حجت الاسلام والمسلمین درویشیان در جمع مدیران عامل بانکهای استان خراسان رضوی و مدیران برخی از واحدهای تولیدی تملک شده و یا در شرف تملیک که با حضور عزت الله اکبری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، مرتضوی معاون قضایی دادگستری استان و مس فروش رئیس سازمان صمت استان برگزار شد، با تاکید بر اتکا به توان و ظرفیت داخلی، اظهار داشت: امیدواری هایی که برخی نسبت به دولت جدید آمریکا دارند، سرابی بیش نیست چونکه از شدت دشمنی آمریکا نسبت به ملت ما چیزی کم نخواهد شد، اتفاقا معتقدم رئیس جمهور جدید آن با بهره گیری از اقدامات دولت ترامپ و همین طور ایجاد وحدت بین کشورهای غربی و اروپایی به دنبال افزایش فشارها بر ملت ما است.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید متشکل از سه قوه طبق فرمایشات رهبر انقلاب، اظهار نمود: بنده و مشاور اقتصادی رئیس دستگاه قضا به نمایندگی از قوه قضاییه در جلسات حضور می یابیم و جلسات آن به صورت مرتب و هفتگی تشکیل می شود.
عضو شورای عالی قوه قضاییه اضافه کرد: در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه نیز مصوب شده کمیته ای با حضور بازرسی کل کشور، دادستان کل کشور و معاونت پیش گیری از وقوع جرم در مرکز و به تناسب در همه استانها برای هماهنگی و هم افزایی رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی تشکیل گردد.
رییس سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرد: قسمتی از مشکلات واحدهای تولیدی می تواند بوسیله هماهنگی بین بانکهای عامل در مرکز و استان با بانک مرکزی حل شود چونکه دستورالعمل های بانک مرکزی قابلیت اصلاح دارد و همانند قوانین نیست که پروسه اصلاح آن طولانی باشد. حتی سازمان نیز پیگیر اصلاح تعدادی از دستورالعمل های بانک مرکزی بوده و اصلاح انجام شده است.
حجت الاسلام والمسلمین درویشیان افزود: البته تعدادی از دستورالعمل های بانک مرکزی که راهگشا است از طرف بانکهای عامل اجرا نمی گردد و ما این مساله را پیگیری خواهیم کرد و همانطور که در دستورالعمل رسیدگی به ترک وظایف و سند تحول قضایی آمده اگر هر دستگاه و مسئولی همچون بانک مرکزی و یا بانکهای عامل به وظیفه خود عمل نکنند، آنرا دنبال می نماییم.
وی در ادامه درباره رفع مشکلات واحدهای تولیدی، اظهار نمود: مشکلات در حد کلان و ملی نیز بوسیله ارائه به جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا قابل حل است.
عضو شورای عالی قوه قضاییه درباب واحدهای تولیدی تملک شده از طرف بانک ها، اظهار داشت: بانک ها قادر به اداره واحدهای تولیدی نیستند، چونکه کارشان چیز دیگر است و بنا بر این در قانون ذکر شده بانک ها باید ظرف 3 سال واحدهای تولیدی تملک شده را واگذار کنند اما بخش قابل توجهی از قانون به سبب وجود موانعی عملی نشده که می طلبد مجلس نسبت به حل این مسئله ورود کند.
رییس سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرد: قسمتی از مشکلات حوزه تولید نیازمند اصلاح قسمتی از یک قانون است که می تواند در قالب یک ماده واحده فوریت دار در مجلس اصلاح گردد.
منبع: حقوق و قضا
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب