جزئیات برگزاری هشتمین دادگاه رضایت خودرو
به گزارش حقوق و قضا، هشتمین جلسهٔ دادگاه علنی پرونده شرکت رضایت خودروی طراوت نوین بامداد امروز در قزوین برپا شد.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از مهر، هشتمین جلسهٔ دادگاه علنی پرونده شرکت «رضایت خودروی طراوت نوین» بامداد امروز در قزوین برپا شد.
امروز در این دادگاه ۵ نفر از متهمان پرونده به همراه وکلای خود به دفاع از اتهاماتشان می پردازند.
گفتنی است در جلسه هفتم دادگاه موضوع هایی مانند صدور ده ها برگ چک به نام همسر متهم ردیف اول پرونده، قصد مالک رضایت خودرو برای فرار از کشور، پنهان کردن ۳ گاوصندوق پر از پول در یک سیلو در اطراف تاکستان و اعترافات خواهرزاده متهم ردیف اول پرونده بررسی گردید.
در ابتدای دادگاه، قاضی از یکی از متهمان خانم این پرونده خواست در جایگاه قرار بگیرد.
قاضی خطاب به این متهم اظهار داشت: افترا شما مشارکت در اختلال در نظام اقتصادی کشور به نحو کلان از راه سپرده، از اشخاص حقیقی و حقوقی تحت عنوان مضاربه و حیف و میل اموال و مشارکت در کلاهبرداری شبکه ای و پولشویی است، به این نحو که اموال شما به شکل نامتعارف زیاد شده است، در این رابطه از خود دفاع کنید.
این متهم در ارتباط با پولشویی اظهار داشت: من خانم خانه دار نبودم بلکه شاغل بودم و فروش لپ تاپ انجام می دادم.
قاضی اظهار داشت: از چه سالی با شرکت طراوت نوین همکاری داشتید؟
این متهم اظهار داشت: سال ۹۷ به همراه همسرم وارد شرکت طراوت نوین شدم.
قاضی اظهار داشت: کار شما در شرکت چه بوده است؟
این متهم اظهار داشت: من در شرکت کاری انجام نمی دادم. سرمایه گذار بودم. طبق حسابرسی انجام شده، سرمایه گذاری همسر بنده در شرکت طراوت نوین حدود ۴ میلیارد تومان و خروجی وی حدود ۲۴ میلیارد تومان بوده است. اموال منقول و سودهای دریافتی همه از راه همسرم بود. من از سال ۱۴۰۱ جدا از همسرم زندگی می کنم.
قاضی از متهم پرسید: اگر شما در شرکت کار نمی کردید چگونه از جابجایی پول ها از راه ساک اطلاع داشتید؟
این متهم اظهار داشت: همسر بنده مدتی مسئول خرید شرکت بود و کارهای خرید لوازم را انجام می داد. سال ۹۸ که حساب مدیرعامل بسته شده بود کیسه های پول به همسرم داده شد تا به سرمایه گذاران پول نقد داده شود و من هم در شمردن پول کمک می کردم که متأسفانه همسرم تصاویری از من درحال شمردن پول گرفته و منتشر نموده است.
قاضی اظهار داشت: مقدار پول چقدر بود؟
این متهم اظهار داشت: حدود ۳ میلیارد تومان بود.
مستشار دادگاه از متهم پرسید: درآمد همسر شما چه بود و از چه طریقی در منطقه چیتگر تهران خانه خریداری نموده است؟
این متهم اظهار داشت: از راه سودهایی که از شرکت دریافت می کرد.
مستشار دادگاه پرسید: شما هم در این خانه ها سهم داشتید؟
این متهم اظهار داشت: خیر. این خانه ها هم به نام مدیرعامل شرکت شده است. یکی از دلایلی که سبب اختلاف من با همسرم شد این بود که من نمی توانم ببینم بچه های من ۸ خانه داشته باشند، اما بچه های سرمایه گذاران شرکت حتی یک خانه هم نداشته باشند.
مستشار دادگاه از متهم پرسید: گردش حساب شما از سال ۱۳۹۸ حدود ۱۸ میلیارد تومان بوده است.
این متهم اظهار داشت: من برای اقوام خودم در شرکت سرمایه گذاری کردم و اصل پول خودم را هم از شرکت دریافت نکردم.
مستشار دادگاه اظهار داشت: این موارد کارشناسی می شود. در مورد ملک همسرتان در قبرس توضیح دهید.
این متهم اظهار داشت: تمام اموال به نام همسرم است و تمام پول های دریافتی به نام وی است.
وکیل یکی از شکات اظهار داشت: طبق کیفرخواست این خانم یک محموله متعلق به مدیرعامل شرکت را جابجا کرده است که معلوم نیست این محموله چه بوده است. در پرونده مشخص است که اموالی مخفی شده است. متهم ردیف اول در دادگاه می گوید در حوزه رمزارز فعالیت ندارد، اما اسنادی از فعالیت در حوزه رمزارز وجود دارد. این خانم در شرکت چک صادر می کرده است و هم اکنون می گوید در شرکت کاری انجام نمی داده است.
مستشار دادگاه خطاب به این متهم اظهار داشت: شما می گوئید پولی به حساب شما واریز نشده است، اما تنها در یک مورد ۳ میلیارد تومان واریز شده است.
در ادامه وکیل این متهم به دفاع از موکلش پرداخت و اظهار داشت: تمام سودهای دریافتی از راه همسر موکلم انجام شده و موکلم با همسرش اختلاف و قصد جدایی دارد.
قاضی خطاب به وکیل متهم اظهار داشت: عامل های خرید انگشتر جواهر و شمش طلا از منزل موکل شما پیدا شده است. همین جذب سرمایه از مردم برای شرکت جرم است.
در ادامه یکی دیگر از متهمان در جایگاه قرار گرفت و بعد از تفهیم افترا اظهار داشت: بنده از سال ۹۳ تا ۹۵ کار خرید و فروش خودرو انجام می دادم. مدیرعامل شرکت هم از من خودرو به شکل نقدی خرید می کرد.
قاضی اظهار داشت: چند خودرو به مدیرعامل شرکت فروخته اید؟
این متهم اظهار داشت: ۷ هزار ۳۰۰ دستگاه خودرو فروخته ام و روی هر خودرو ۲ میلیون سود می گرفتم.
قاضی اظهار داشت: مدیرعامل شرکت هر خودرو را چقدر می فروخت؟ مدیرعامل طراوت نوین گفته است خودرو ها را زیر قیمت بازار می فروخته با این حساب شرکت از فروش خودرو ها ضرر هم می کرد.
این متهم اظهار داشت: از این مورد خبر ندارم.
قاضی اظهار داشت: شما گفته بودید کارمند شرکت هستید.
این متهم اظهار داشت: با مدیرعامل شرکت صحبت شده بود که بعنوان کارمند شرکت، مالیات های بنده را پرداخت کند و در مقابل در زمان فروش خودرو ها سود کمتری بگیرم.
قاضی اظهار داشت: در حوزه رمزارز هم برای شرکت کار کردید؟
این متهم اظهار داشت: مدیرعامل شرکت از من در مورد رمزارز سوال کرد و از من خواست رمزارز خریداری کنم. حدود ۵۰۰ میلیون تومان رمزارز خریدم که هم اکنون حدود ۴۰ میلیون دلار رشد کرده است که تحویل دادسرا داده شده است.
قاضی اظهار داشت: در مورد خرید ملک توسط برادرتان در قبرس توضیح دهید.
این متهم اظهار داشت: ملکی به شکل اقساطی در قبرس خریده بود و قرار بود از سود شرکت اقساط را پرداخت کند که نتوانست.
در ادامه متهم دیگری در جایگاه قرار گرفت و اظهار داشت: سال ۱۴۰۰ با مدیرعامل شرکت آشنا شدم و در شرکت مشغول به کار شدم تمام کارها با نظارت مستقیم مدیرعامل انجام می شد.
این متهم اظهار داشت: کارمندان شرکت بابت حقوق به مدیرعامل گلایه کردند که او گفت هم اکنون امکان افزایش حقوق ندارد، اما می تواند به کارمندان وام ۲۰۰ میلیون تومانی بدهد و یا هر کسی می خواهد می تواند در تعیین تکلیف فیش های واریزی و قراردادهای سرمایه گذاران کمک نماید و بابت آن اضافه حقوق دریافت کند که من قبول کردم در تعیین تکلیف قراردادها کمک کنم که مبلغی بابت حُسن انجام کار به حسابم واریز شد.
مستشار دادگاه اظهار داشت: گردش حساب شما ۵ میلیارد تومان است.
قاضی از این متهم پرسید: مدیرعامل شرکت در دبی هم ملک خریده است؟
این متهم اظهار داشت: مدیرعامل شرکت یک روز کلیدی به ما نشان داد و اظهار داشت که برای یک واحد در ساختمانی رو به روی برج خلیفه است و ادعا نمود که ۷۸ واحد در این ساختمان خریده است.
مستشار دادگاه اظهار داشت: در حوزه رمزارز هم سرمایه گزاری نموده است؟
این متهم اظهار داشت: در زمان تشکیل پرونده به مدیرعامل شرکت گفتم که پول سرمایه گذاران را پرداخت کند که مدیرعامل شرکت اظهار داشت که در فارکس سرمایه گزاری نموده است.
سپس وکیل این متهم به دفاع از موکلش پرداخت.
در پایان قاضی ختم این جلسه دادگاه را اعلام نمود.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب