حقوق و قضا
بهروزآذر در عیادت دانشجویان مسموم شده دانشگاه شهید بهشتی:

هیچ دانشجویی نباید احساس تنهایی و بی پناهی کند

هیچ دانشجویی نباید احساس تنهایی و بی پناهی کند

به گزارش حقوق و قضا، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور بدنبال مسمومیت دانشجویان در حادثه انتشار گاز در خوابگاه دانشگاه شهید بهشتی، این را حادثه تلنگری برای ایمنی و استانداردسازی خوابگاه ها مطرح کرد و اظهار داشت: این مساله را با کمک آقای دکتر سیمایی صراف در دولت دنبال می نماییم تا از ایمنی همه خوابگاه ها اطمینان پیدا نماییم.


به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ بدنبال حادثه انتشار گاز منوکسید کربن در خوابگاه دانشگاه شهید بهشتی که منجر به مسمومیت ۴۴ دانشجوی دختر شد، بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، با حضور در اورژانس بیمارستان ها از وضعیت دانشجویان لطمه دیده باخبر شد و با آنان دیدار نمود.
این حادثه شامگاه گذشته رخ داد و کارشناسان اورژانس استان تهران با اقدامات درمانی فوری، ۴۱ نفر از دانشجویان مسموم را به بیمارستان های آیت الله طالقانی، فیروزگر، یاس، دکتر شریعتی و شهدای تجریش منتقل کردند.
بهروز آذر در بیمارستان آیت الله طالقانی از دانشجویان عیادت کرد و در ادامه با حضور در خوابگاه حادثه دیده، وضعیت ایمنی محل را برای بازگشت دانشجویان بررسی کرد.
وی همین طور در گفت و گو با دانشجویان ساکن خوابگاه، بر اهمیت تامین امنیت و آرامش آنان تاکید کرد.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا، زهرا بهروزآذر همین طور با انتشار توییتی در این زمینه در شبکه ایکس آورده است: شامگاه گذشته با حضور در بیمارستان آیت الله طالقانی، به عیادت ۷ دانشجوی حادثه دیده خوابگاه شهید بهشتی رفتم تا از نزدیک از وضعیت آنها باخبر شوم. تسکین نگرانی خانواده ها و دانشجویان اولویت ماست. هیچ دانشجویی نباید احساس تنهایی و بی پناهی کند. قول می دهیم مشکلات شان جدی گرفته شود.

ایشان سپس با اعلان اینکه گفتگوی مستقیم در بیمارستان و خوابگاه با دانشجویان فرصتی برای شنیدن مشکلات واقعی آنها شد، تاکید کرده است: قول دادم با هماهنگی معاونت دانشجویی، گروههای تسهیلگری برای شناسایی و حل مشکلات کنارشان قرار دهیم که با کمک خود دانشجویان مسائل حل شود. همکاری، کلید پیشرفت است.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور یکی از شکایت های پرتکرار را بی توجهی به مشکلات قبلی دانشجویان مطرح کرد و در ادامه نوشته است: این ضعف ارتباطی و اجرائی باید اصلاح گردد. مشکلات کوچک اما مکرر، عامل کلافگی و نارضایتی آنها شده است. دانشگاه ها باید سیستمی کارآمد برای رسیدگی فوری به مسائل داشته باشند. حادثه خوابگاه شهید بهشتی، تلنگری است که ایمنی و استانداردسازی خوابگاه ها نباید فراموش شود. این مساله را با کمک آقای دکتر سیمایی صراف در دولت دنبال می نماییم تا از ایمنی همه خوابگاه ها اطمینان پیدا نماییم.

وی همین طور نوشته است: دانشجویان از بی مهری و کج خلقی برخی پرسنل اجرائی مثل نگهبانان و مسئولین خوابگاه گله مند بودند، اشاره کرد: بدنه پرسنلی باید آموزش ببیند و یاد بگیرد چگونه صدای دانشجویان را بشنود و به آن توجه کند. هم امکانات باید فراهم باشد و هم حس امنیت و آرامش دانشجویان تامین شود. هدف ما در دولت چهاردهم ایجاد سیستمی یادگیرنده است که با حضور و بررسی دقیق، از بروز چنین حوادثی در آینده پیشگیری کند. تلاش ما این است با اقدامات پیشگیرانه، محیطی امن و آرام برای دانشجویان فراهم نماییم. آنها شایسته بهترین ها هستند.






منبع:

1403/09/18
11:04:36
5.0 / ۵
45
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد